Contact opnemen / afspraak maken

 

Contact opnemen


Interesse in een tattoo van een van onze artiesten? Neem contact met ons op of kom eens een keer gezellig langs voor een vrijblijvend gesprek of concept tekening.

Monika Tattoo
Weimarstraat 170
2562 HD Den Haag

Telefoon: +31 (06)29411507 ... voor snel antwoord graag bellen en niet mailen

Email: tattoo-monika@hotmail.nl

Openingstijden


Maandag, Woensdag, Vrijdag, Zaterdag, en Zondag geopend vanaf 13.00. Tot de laatste klant gedaan is. Er is dus geen vaste sluitingstijd. Wij raden wel aan even vooraf te bellen, 06-29411507 Je kunt natuurlijk altijd even binnen wandelen om kennis te maken , een bakkie te doen of in de boeken te kijken. Maar we kunnen natuurlijk ook druk bezig zijn. Wil je echt aandacht en een bespreking doen of een afspraak maken, kom dan graag tussen 13.00 en 14.00. Lukt het niet op deze tijden bel of app ons dan. Op dinsdag en op donderdag kunnen we op afspraak werken. .

Langskomen


Walk-ins zijn welkom. Wil je direct een tattoo laten zetten, dan kan dat soms wel, maar helaas niet altijd. Daarom is het handig even vooraf te bellen om te vragen of er een artiest vrij is. Dit zelfde geld voor Piercings zetten. Piercing doen we liefst op afspraak, maar ook als walk-in ben je welkom , maar soms zijn we met zijn allen druk bezig, dus is vooraf bellen wel ff handig en proberen we wel jouw piercing dezelfde dag te zetten

WhatsApp


Op het nummer: 06-29411507. Whattsapp wordt in de meeste gevallen in de avond uren beantwoordt, wil je direkt iemand spreken bel dan ditzelfde nummer.

Openbaar Vervoer


Hier rijdt tram 12; uitstappen bij halte Beeklaan / Weimarstraat, je ziet dan vrijwel direkt onze shop als je uitstapt. De rode neon reclame met Monika Tattoo. Met de trein; uitstappen bij Hollands spoor, aan de overkant van het station is de halte van tram 12 ( richting Duindorp) uitstappen halte Beeklaan / Weimarstraat. Parkeren kan GRATIS tot 18.00 in de straten rondom de Weimarstraat. In de Weimarstraat zelf is het 24 uur betaald parkeren! Behalve ZONDAG , dan is het GRATIS parkeren ( ook voor de deur) in de hele wijk tot 18.00.

Stuur ons een berichtje


Heeft u vragen over hoe wij uw droom tattoo kunnen realiseren naar de werkelijkheid of wilt u graag een bericht achterlaten? Dat kan via het formulier hiernaast. We horen graag van je en zullen altijd binnen een dag of twee beantwoorden! Zien we je snel?