Vegan Tattoo Shop

Sinds 1,5 jaar is onze shop volledig vegan geworden. Onze vegan tattoo inkt is zuiver plantaardig. Dat betekent gelukkig geen kleurverlies, maar mooie heldere kleuren waarop door de fabrikant 20 jaar garantie wordt gegeven. In onze vegan tattoo inkt zitten dus geen verbrande botten van dieren (wordt gebruikt voor de donkere kleuren) en er zit ook geen clycerine in verwerkt (wat van varkensvet wordt gemaakt). Tot aan het stencil papier is alles Vegan. Ook hebben wij Vegan nazorgproducten voor de net gezette vegan tattoo.

Wij hebben nog steeds onze 269 actie, waarbij Vegans een tattoo kunnen laten zetten met de cijfers '269'. Vraag naar de voorwaarden. Dit is het nummer van een oortag van een kalf wat vrijgekocht werd 1 dag voor haar slacht. Helaas is dit grote geluk voor miljoenen dieren wereldwijd niet weggelegd. Het nummer 269 is een protestnummer geworden voor Vegans. Kijk voor meer informatie op www.269life.com of kijk eens naar bijvoorbeeld de documentaires Cowspiracy, Forks over Knives of Earthlings.

De voorwaarden van deze actie is een gratis tattoo tot max. 5 cm op een zichtbare lichaamsplaats en dit gaat volgens afspraak.