Portfolio artiesten

Eigenaresse Monika werkt regelmatig samen met andere creatieve tattoo artiesten, bekijk de portfolio’s.

 

 

Monika

De interactie met mijn klanten vind ik geweldig. Iedere persoon is weer een nieuwe ervaring rijker !
Ik ben begonnen met tatoeëren in 2008. Piercing sinds 2011. Eigen shop vanaf 2010. Op dit moment werk ik alleen nog volgens afspraak in de shop, zowel voor tattoo’s & piercings

Qua tattoo werk kan ik veel aan. Groot werk, en fine line & gedetailleerd werk. Realisme, half realisme, linework, cartoon, old skool , mens en dieren portret. Ik hou van allerlei stijlen en ben een veelzijdige artieste. Ik kan zowel Black & Grey werk als wel Color Tattoos.   Liefst natuurlijk bijzondere en persoonlijke tattoo’s die speciaal voor jou ontworpen zijn. En het liefst een arm of rug vol!

AGNES

Hallo mijn naam is Agnes. Ik houd mijn hele leven al van tekenen, en ik ben begonnen met leren van het tattoo vak in 2019. In 2020 ben ik gestart bij Monika Tattoo shop. Hier ga ik mijzelf verder ontwikkelen. Ik houd van bijzondere lettering maken. En grotere werkstukken mag ik voor lager tarief doen. Vraag Monika om de voorwaarden hierover. Graag tot ziens in mijn stoel ;))

 

 

 

 

Lin

Mijn naam is Lin, van Chinese afkomst. Ik tatooeer vanaf 2017 bij Monika Tattoo Shop. Ik wil me gaan specialiseren in de Japanse stijl.

Ook ben ik goed met fine line werk, & minimalisme tattoo’s . Lettertattoo’s maak ik super strak 😀. Graag tot snel!

Gastartiest

Regelmatig werken er gastartiesten bij Monika Tattoo.

Call Now Button
WhatsApp chat