Lipfiller , Fibroblasting & Microneedling

Hyarulon is een lichaams eigen filler die met pen op hoge druk in de lippen gebracht wordt, het is Een pijnloze behandeling, en we hoeven dus niet met naalden te werken. Tevens direct resultaat en geen bijwerkingen. Natuurlijker resultaat dan een lipvergroting met naalden.
Ook heb ik mijn diploma’s gehaald voor Microneedling , hiermee kan ik de huid nieuwe collageen doen aanmaken, lichte rimpels verwijderen, en tattoo’s lichter maken, als voorbehandeling voor coveren. Rest littekens van acne verwijderen. Striae behandelen. En ook rest bultjes van piercings verwijderen. Om een totaal pakket te creëren, heb ik ook mijn diploma voor Fibroblasting behaald. Dit is om diepere rimpels te verwijderen, hangende oogleden te behandelen en een face en nek lift aan te bieden voor een veel lagere prijs dan een chirurgische ingreep. Deze Fibroblasting behandeling kunt u regelmatig herhalen, Zodat u de rimpels en verzakkingen voor bent, (terwijl een operatieve facelift maar maximaal 2 x in een mensen leven mogelijk is en de huid opgerekt wordt. En dat is dus veel belastender is qua risico’s, littekens, enz en dat je langere tijd niet toonbaar bent ) Daarentegen is Fibroblasting een super uitvinding, want de genezingstijd is gemiddeld maar 5 dagen. En is het een zeer veilige behandeling, zonder narcose of huid oprekking.
De huid wordt gestippeld met kleine flitsjes ionen die zorgen voor huidverdamping, hierdoor zullen de huidvezels zich samentrekken, waardoor een liftend effect ontstaat. Tevens maakt je huid nieuw collageen aan en zal het liftende effect enkele weken doorgaan. Wil je info over de behandelingen, of prijs stuur mij een e-mail in het Contact formulier.