Monika Tattoo

Weimarstraat 170
2562 HD Den Haag

Tel.: +31 (0)629411507
tattoo-monika@hotmail.nl 

Contact opnemen

Monika Tattoo
Weimarstraat 170
2562 HD Den Haag

Tel.: +31 (0)629411507
tattoo-monika@hotmail.nl 

Openingstijden

Dinsdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag open vanaf 13.00. Alleen op Maandag en Woensdag werken we volgens afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden per e-mail (aanklikken hieronder) Per messenger van FB (Monika Blok) of de FB pagina Monika Tattoo shop. Via Instagram, @monikatattoo : klik op een foto van de dia’s van Instagram die je ziet op de Home Pagina van deze website ( naar onderen scrollen ) Of per Whattsapp : op bovenstaand telefoon nummer. Schrijf je tattoo wens uitgebreid op, vertel ons welke lichaamsplaats je de tattoo wilt hebben. Meet even de maat op ( niet inschatten , maar echt opmeten aub ) Vertel ons of je black and grey of kleur wilt als tattoo. Wil je ons persoonlijk zien, dan kan dat ook ! Op Dinsdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag of Zondag tussen 13.00 en 14.00 hebben wij een besprekings tijd, waarin je ook vragen kan stellen en “live” een afspraak kan maken. Houd er dan wel rekening mee dat je altijd, een gedeeltelijk stukje vooruitbetaald van de afgesproken tattoo prijs, als je in de agenda wilt komen. Dit ivm reservering van tijd in de tattoo shop en het ‘voorwerk’ wat wij moeten doen. Graag tot schrijfs of tot ziens !!

Langskomen

Walk in klanten zijn van harte welkom!

WhatsApp

Op het nummer: 06-29411507. Whattsapp wordt in de meeste gevallen in de avond uren beantwoordt, wil je direkt iemand spreken bel dan ditzelfde nummer.

Openbaar Vervoer

Hier rijdt tram 12; uitstappen bij halte Beeklaan / Weimarstraat, je ziet dan vrijwel direkt onze shop als je uitstapt. De rode neon reclame met Monika Tattoo. Met de trein; uitstappen bij Hollands spoor, aan de overkant van het station is de halte van tram 12 ( richting Duindorp) uitstappen halte Beeklaan / Weimarstraat. Parkeren kan GRATIS tot 18.00 in de straten rondom de Weimarstraat. In de Weimarstraat zelf is het 24 uur betaald parkeren! Behalve ZONDAG , dan is het GRATIS parkeren ( ook voor de deur) in de hele wijk tot 18.00.

Stuur ons een berichtje

Heeft u vragen over hoe wij uw droom tattoo kunnen realiseren naar de werkelijkheid of wilt u graag een bericht achterlaten? Dat kan via het formulier hiernaast. We horen graag van je en zullen altijd binnen een dag beantwoorden! Zien we je snel?

 

WhatsApp chat